Video Marketing Oh-Sem

Bundle aplikasi cloud-based video marketing beserta bonus kesemuanya bernilai RM 2067

Tak pandai buat video?
Pandai tapi tak ada idea nak buat video apa.
Dah buat video tapi tak ada engagement langsung, sebab tak pandai buat efek.

Susah ke nak buat efek video?
Tak, tak susah pun.

Semuanya mudah dengan Viddictive 2.0 PRO, Storie PRO, Videlligence PRO dan Video Dashboard.

free web templates
Mobirise
Mobirise

Done-For-You 365 Social Calendar Videos.

(Mainkan video ini untuk lihat preview)

Videodashboard

Ini adalah bonus istimewa, aplikasi yang baru dilancarkan Februari 2020, khusus untuk anda yang sering tak sempat fikir content untuk dipost setiap hari. Tak perlu pening-pening fikir idea. Sudah siap 365 template video di dalam kalendar sosial beserta teks copywriting dan gambar. Dari 1 Januari-31 Disember, dah siap dah video untuk anda.

Bonus ini bernilai RM 160. Anda akan dapat 365 Done-For You template Social Calendar Videos dan 80 template Custom Videos (Total 445 template video)

1

365 Done-For-You Social Calendar Videos

Lengkap idea dan template sebanyak 365 dan boleh edit tambah idea sendiri. Nak reuse tarikh-tarikh sebelum tu punya video pun boleh

2

Menyokong 11 Platform Sosial Media

Boleh integrasi dengan akaun Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Youtube, Vimeo, Dailymotion, Linkedln, Medium, Reddit, Pinterest. Post ke sosial media tersebut secara langsung dari aplikasi ini.

3

Automatic Post Schedule

Anda juga boleh schedule post anda. Dalam masa satu hari, anda boleh schedule automatic post untuk satu bulan terus. Jimat masa 30 kali ganda. WOW

4

Akaun rasmi

Sebagai reseller rasmi, semestinya akaun yang anda dapat adalah dengan menggunakan email milik anda sendiri. Akses seumur hidup pulak tu.

Mobirise

Itu baru bonus. Mari lihat produk utama yang kami tawarkan yang bernilai
RM 1907

Koleksi 3 aplikasi cloud-based video marketing iaitu Viddictive 2.0 Pro, Storie Pro dan Videlligence Pro.
Semestinya akaun rasmi, login dengan email anda. Kami sudah upgrade kepada "Template Club" iaitu anda akan dapat tambahan 700 template premium dan professional.

Viddictive 2.0 PRO

Rahsia menggandakan TRAFIK, LEADS dan SALES sebanyak 10x GANDA hanya dengan beberapa klik. Aplikasi ini integrated dengan Facebook. Anda boleh post video direct dari aplikasi ini. Boleh download tanpa had dan post ke media sosial lain juga.

1

Tidak perlu apa-apa skill editing asas. Tak perlu komputer performance tinggi pun. Anda cuma edit melalui Web Browser, hanya beberapa klik... Siapppp.

2

Jimat masa dan duit dari bersusah payah guna software editing yang mahal dan semakin lapuk.

3

Tak payah upah orang lain edit video. Jimat kos 10x ganda. Anda juga boleh buat servis buat Video Marketing dan caj sesuka hati anda. Untung 100% beb.

4

Akaun rasmi didaftarkan dengan e-mail anda. Kami UPGRADE jadi akaun Pro secara PERCUMA. Anda dapat tambahan 230 templates video PREMIUM.

Harga asal Viddictive 2.0 PRO = RM 400 

Mobirise

Storie PRO

Ramai yang terpegun setelah lihat hasil dari video ini. Diorang mesti ingat korang ni pro After Effect. Sebaliknya, cuma beberapa klik saja untuk menghasilkan video Gempak gini. Sehari boleh buat berpuluh video Insta, FB story dengan efek power gilerr. Orang lain satu jam pun susah nak siap satu video.

1

Aplikasi cloud-based, komputer tidak canggih pun boleh buat video Efek Mengancam sebab cuma edit pakai Browser Website je. 

2

Anda boleh sertakan video bergerak sebagai paparan. Bukan sekadar gambar dan tulisan. Boleh tengok contoh kat bawah ni nanti.
(yang video ais masuk dalam gelas)

3

Sememangnya ukuran dan durasi dah siap-siap setting untuk instastory. Boleh pakai untuk FB story dan Whatsapp status juga. Engagement gerenti meningkat.

4

Akaun rasmi didaftarkan dengan e-mail anda. Kami UPGRADE jadi akaun Pro secara PERCUMA. Anda dapat tambahan 180 templates video PREMIUM.

Harga asal Storie PRO = RM 1230

Mobirise

Videlligence PRO

Video marketing call-to-action yang akan meningkatkan conversion anda hanya dengan 3 langkah.

1

Jika anda menggunakan website ecommerce terkenal, sistem A.I. di aplikasi ini automatik akan buat video hanya dengan masukkan url produk.

2

Boleh juga buat video manual. Hanya dengan memasukkan harga, promo text, call-to-action text dan pilih 3 gambar. Tadaaaa, siap video CALL-TO-ACTION

3

Dalam satu masa, boleh edit TIGA template video sekali gus. Sangat jimat masa.

4

Akaun rasmi didaftarkan dengan e-mail anda. Kami UPGRADE jadi akaun Pro secara PERCUMA. Anda dapat tambahan 290 templates video PREMIUM.

Harga asal Videlligence PRO = RM 277

Mobirise

3 Aplikasi video ini beserta bonus BERNILAI RM 2067 dengan semunya 1145 template premium . 

230

Template Viddictive 2.0 PRO

180

Template Storie PRO

290

Template Videlligence PRO

445

Template VideoDashboard

Mobirise

Sementara promosi anda akan dapat semuanya hanya dengan harga RM 30 sahaja

Ya betul, RM 30 sahaja. Tapi Masa Tawaran Terhad, Stok Pun Terhad Sebab Bilangan License Reseller Yang Saya Miliki Tak Banyak.

Mobirise


Designed bylogologo