BORANG PEMBAYARAN VIDEO OH-SEM

1

Maklumat Software Video Oh-Sem

Klik sini untuk baca maklumat software ini

2

Preview Hasil Video Oh-Sem

Klik sini untuk lihat preview

3

Maklumat Template PowerPoint Pantas

klik sini untuk info template PowerPoint

4
Anda mahu tahu apa yang anda akan dapat? Lihat video di bawah ini.

Mobirise

PAKEJ VIDEO OH-SEM : RM 30 Dapat 4 Software Video Total 1145 Template Video Group support/tutorial cara buat video (FB)

Mobirise

PAKEJ BUNDLE : RM 45 Dapat 4 Software Video Total 1145 Template Video Template PowerPoint Pantas (Total 14950 Slide) 15 000 Stock Photos 2000 Grafik Vektor 300 Inspirational Posters 512 Marketing Tools Group support/tutorial cara buat video (FB) Group support/tutorial advance Powerpoint (FB)

  1. Kalau beli RM 45, tak perlu beli RM 30 juga. Sebab RM 45 pun dalam tu dah ada software video oh-sem. Terlebih bayar, tiada refund.
  2. Pastikan email yang diberikan adalah betul, akaun software akan didaftarkan atas email tersebut.
  3. klik link ini untuk WhatsApp klik sini untuk tanya (WhatsApp sahaja terutama semasa office hour) : 011-29308176
  4. Setelah pembayaran. Akaun akan diregister secara manual dalam masa sehari. Setelah akaun diaktifkan, anda akan menerima details melalui email dari OrderSini bertajuk "Approved". Jika tidak jumpa email di inbox, mohon cari di folder "Spam" juga.
  5. Kebanyakan Order diproses pada waktu malam selepas balik dari kerja
  6. Jika anda menerima error invalid email/invalid phone no. Sila padam beberapa huruf atau nombor, then tulis semula manual. Error terjadi bila auto entry email/phone no.
  7. Sila kosongkan bahagian Coupon.
  8. BELI DOUBLE TIADA REFUND. HANYA DIGANTI BONUS. SILA INGAT BALIK KALAU ANDA SUDAH PERNAH BELI PRODUK INI SEBELUM INI.
Tunggu sebentar dalam 30 saat untuk borang pembayaran muncul. Jika borang pembayaran tidak muncul di bawah ini, Sila klik di sini untuk membuat pembayaran dari laman OrderSini


Jika, tidak dapat tekan button submit di borang pembayaran di bawah ini, sila periksa semula ruangan yang perlu diisi iaitu : (1) kuantiti, (2) nama, (3) email - jika ada error invalid, padam beberapa huruf kemudian tulis balik manual tanpa autocomplete/autodata entry (4) no telefon - jika ada error warna merah, sila padam beberapa nombor kemudian tulis balik manual tanpa autocomplete/ autodata entry (5) upload resit pembayaran jika transfer bank dan (6) kotak di atas submit sudah ditandakan/tick.

Kupon dan Note boleh dikosongkan


SEKIRANYA tidak berjaya upload resit pembayaran atau tidak dapat tekan butang Submit. Boleh WhatsApp resit transfer bank, nama, email dan no telefon, nanti kami akan isikan borang dan proses untuk register akaun dalam masa sehari

Details akaun bank ada di pilihan pembayaran Online transfer/ CDM


Tidak perlu WhatsApp apa-apa jika sudah berjaya submit borang di bawah. Proses pendaftaran dalam masa 24 jam terutama pada hari bekerja. Jika akaun software video oh-sem sudah didaftarkan, anda akan menerima email dari OrderSini bertajuk Approved. Semua details login dan link group support FB ada di email tersebut.


Apa-apa pertanyaan boleh whatsapp ke 011-129308176


Borang pembayaran di bawah ini


Beli Sekarang
Mobirise
Designed bylogologo