TEMPLATE POWERPOINT PANTAS

Buat Slide World-Class Hanya Dengan 3 Langkah Mudah.

HARGA ASAL RM 89
HARGA PROMOSI RM 20 SAHAJA

Mobirise

"Dengan tutorial langkah demi langkah di dalam pakej ini, segalanya jadi Mudah dan Pantas. Sekarang dah pandai buat presentation bertaraf World-Class. Masa pun jimat 10 kali ganda."

Mobirise
Details Template PowerPoint Pantas Diterangkan Di Video Di Bawah
Mobirise

Hanya dengan TIGA LANGKAH sahaja anda mampu mengubah penampilan slide PowerPoint menjadi sangat kreatif.

Tutorial langkah demi langkah di dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

Mobirise
Mobirise
Mobirise

Apa Kata Mereka :

Mamida Kitchen

Sangat berbaloi, mudah digunakan dan sangat senang difahami. Seller sangat bagus sentiasa update template powerpoint. Terima kasih.

Mohd Faizul Aziz Kamil

Resource yang sangat banyak dan berbaloi-baloi dengan bayaran yang sangat kecil. Untuk yang mempunyai bisnes, sangat-sangat recommended!

Mohd Affandi Yusuf

Sebagai seorang pensyarah di era PdP Dalam talian, saya memerlukan template PowerPoint yang mampu menarik perhatian pelajar. PowerPoint Pantas adalah jawapan kepada masalah saya. Kelas Multimedia pula membantu menambah kemahiran saya di bidang ini. Terbaik.

Shahril Affandi Mat Yusof

Highly recomended!!! Memudahkan kerja-kerja edit dan banyak membantu menghasilkan slide yang yang menarik. Saya paling suka infografik. Sangat membantu.

Hanya RM 20 Anda Dapat :

  1. 316 Template Profesional yang tersusun di dalam folder mengikut topik. (Sekarang selepas update, lebih banyak template)
  2. Total 14950 slide Unik dan Menarik. (Sekarang selepas update, lebih banyak slide)
  3. 2450 Slide dah siap dengan gambar free royalty dan berkualiti tinggi. Tak payah pening-pening nak cari gambar. Presentation confirm jadi lebih menarik kalau macam ni.
  4. Ada Kalendar 2021 . (Akan diupdate setiap tahun).
  5. Template bersaiz A4 dan berbentuk majalah (total 1900 slide). Boleh buat majalah, buletin, risalah, buku atau ebook. Boleh di simpan jadi PDF dan di Cetak juga.
  6. 500 variasi tema warna. Maksudnya, setiap infografik dan slide berwarna, boleh ditukar-tukar warna dengan mudah, hanya tukar pilihan Color di tab Design. Jadi, kalau 14950 slide didarabkan dengan 500 variasi warna (14950x500) Total boleh buat 7 juta slide yang berbeza warna. Woww, Banyaknyaaa.
  7. Boleh dipakai di PowerPoint 2010, 2013, 2016, 2019, 2020 ,365 dan versi terbaru.
  8. Video tutorial langkah demi langkah diajar dengan cara yang mudah difahami di dalam Bahasa Melayu dan in English.
  9. Dapat join group Facebook VIP. Dalam group ni, lebih banyak video tutorial dan ditambah dari semasa ke semasa. Lifetime support.
  10. Dan banyak lagi...

    Selain tu di dalam group FB ada giveaway untuk dapatkan template-template baru dengan percuma. Update template baru yang ada di group FB (Sehingga March 2021) :

    Bernilai RM 499

    • Template Flyer PowerPoint ver 1 (11 flyer)
    • Template Flyer PowerPoint ver 2 (78 flyer)
    • Template Animated Instagram Post Edit Dengan PowerPoint (20 template)
    • Template Premium Corporate PowerPoint Presentation (100 slide)
    • Template Logo Edit Pakai PowerPoint (300 logo)
    • Template Flyer Infografik PowerPoint (20 flyer)
    • Template Fully Animated Infographic PowerPoint Presentation (2800 slide)
    • Template Design Post Instagram (100 design)
    • Template Cover e-book dan Mock up e-book (100 cover dan 5 Mock up)
    Mobirise

    Bukan itu sahaja !

    Anda juga akan dapat BONUS BERNILAI RM 199
    15K Foto

    Koleksi free royalty stock photos sebanyak 15 000. Tak payah stress bila cari gambar dekat google je ada watermark. Gambar-gambar dalam koleksi ini semuanya organize mengikut setiap topik/folder.

    2K Vektor

    Koleksi gambar vektor PNG sebanyak 2000. Elemen-elemen ini sangat mudah digunakan, tinggal drag dan drop di dalam PowerPoint. Nak design poster, banner, pamplet pun mudah tinggal tambah je vektor ni.

    300 Inspirational Poster

    Koleksi poster-poster inspirasi dan motivasi. Tak tahu nak buat post social media apa, haa post je poster ni. Gerenti boleh dapat banyak like dan share selain sebarkan manfaat kepada orang lain.

    Mobirise
    Mobirise

    This website is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc.

    Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: 

    https://www.facebook.com/legal/terms

    All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/

    Facebook provides a platform to deliver advertising but the opinions and or views expressed from PowerPantas are not representative of Facebook, Inc.

    PowerPantas provides third-party management of Facebook advertising on behalf of PowerPantas customers. The opinions and or views expressed from such campaigns are not representative of Facebook, Inc.


    Sila baca sebaik mungkin isi kandungan laman ini sebelum membuat pembelian.

    Apa-apa pertanyaan boleh whatsapp ke 60164407096

    Page was made with Mobirise