PowerPoint Pantas

Buat Slide Gempak Hanya Dengan 3 Langkah Mudah

Rahsia Bagaimana Seorang Introvert Dapat Memancing Perhatian Dan Membuatkan Hadirin Merasa WOW Melihat Layar LCD

free bootstrap theme
Mobirise

Pantas

"Dengan tutorial langkah demi langkah di dalam pakej ini, segalanya jadi Mudah dan Pantas. Sekarang dah pandai buat presentation bertaraf World-Class. Masa pun jimat 10 kali ganda."

Mobirise

  1. Pernahkah anda teringin untuk membuat presentation yang menawan tetapi anda merasakan ianya memakan banyak masa.
  2. Pernahkah anda perasan hadirin mudah merasa bosan sewaktu anda menyampaikan presentation? Anda sudah mencuba untuk membuat slide yang menarik tapi ia masih tampak biasa-biasa saja.
  3. Misi saya adalah untuk membantu anda membuat presentation yang Gempak, Menarik, Menawan dan Wow tanpa memerlukan masa yang lama. Semestinya masa yang diperlukan jimat 10 kali ganda. Bahkan ianya sangat mudah, hanya dengan tiga langkah

Betul !!!

Hanya dengan TIGA LANGKAH sahaja anda mampu mengubah penampilan slide PowerPoint menjadi sangat kreatif.

Tutorial langkah demi langkah di dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris

Copy - Paste - Edit

Copy - Paste - Insert Picture

Mobirise

MUDAH - PANTAS - JIMAT MASA

Tapi saya tak pandai pakai komputer?

Jangan risau, video tutorial yang disediakan sangat mudah difahami. Langkah demi langkah diajar berulang kali. Yang baru sebulan pakai PowerPoint pun, pasti dapat ikuti dengan mudah. 

Harga Sebenar Template Adalah
RM 1200

Biar betul, kenapa mahal sangat, dapat apa nanti?

  • 316 Template Profesional yang tersusun di dalam folder mengikut topik
  • Bila dicampur semua sekali content di dalam template. anda akan dapat total 14950 slide Unik dan Menarik
  • 4450 Infografik Kreatif, anda tak akan jumpa di mana-mana yang menawarkan infografik sebanyak ini
  • 2450 slide dah siap dengan gambar free royalty dan berkualiti tinggi. Tak payah pening-pening nak cari gambar. Presentation confirm jadi lebih menarik kalau macam ni.
  • Ada Kalendar 2020/2021 (total200 slide), wow memang terkini dan up-to-date lah.
  • Template bersaiz A4 dan berbentuk majalah (total 1900 slide). Kalau macam ni, nak buat majalah, buletin, risalah, buku atau ebook pun boleh. Boleh di simpan jadi PDF dan di Cetak juga.
  • 500 variasi tema warna. Maksudnya, setiap infografik dan slide berwarna, boleh ditukar-tukar warna dengan mudah, hanya tukar pilihan Color di tab Design. Jadi, kalau 14950 slide didarabkan dengan 500 variasi warna (14950x500) Total boleh buat 7 juta slide yang berbeza warna. Woww, Banyaknyaaa.
  • Boleh dipakai di PowerPoint 2007, 2010, 2013, 2016, 2019, 2020 ,365 dan versi terbaru
  • Video tutorial langkah demi langkah diajar dengan cara yang mudah difahami di dalam Bahasa Melayu dan in English.
  • Dapat join group Facebook VIP. Dalam group ni, lebih banyak video tutorial dan ditambah dari semasa ke semasa. Anda boleh request untuk buat tutorial template yang mana yang anda mahu. Ye lah, kan banyak sangat template. Apa-apa pun masalah anda menggunakan PowerPoint saya akan bantu sebaik mungkin. Dan yang specialnya, anda boleh request tutorial cara buat flyer, poster, banner, kad bisnes dan pamplet cuma pakai PowerPoint. Tak payah susah-susah nak install photoshop dekat komputer. Pakai PowerPoint je pun boleh.
  • Dan banyak lagi...
Mobirise
Mobirise
Mobirise

Cuba bandingkan dengan harga-harga standardtemplate dari luar negara, mahal gilerr padahal template sikit je.

Mobirise

Ohh, memang patutlah harganya
RM 1200

Tak ada harga promosi ke?

Ehhh mestilah ada, tapi sebelum tu mari kita tengok bonus percuma yang diberi sekali.

Mobirise

15K Foto

Koleksi free rotalty stock photos sebanyak 15 000. Tak payah stress bila cari gambar dekat google je ada watermark. Gambar-gambar dalam koleksi ini semuanya organize mengikut setiap topik/folder.

Mobirise

2K Vektor

Koleksi gambar vektor PNG sebanyak 2000. Elemen-elemen ini sangat mudah digunakan, tinggal drag dan drop di dalam PowerPoint. Nak design poster, banner, pamplet pun mudah tinggal tambah je vektor ni.

Mobirise

300 Inspirational Poster

Koleksi poster-poster inspirasi dan motivasi. Tak tahu nak buat post social media apa, haa post je poster ni. Gerenti boleh dapat banyak like dan share selain sebarkan manfaat kepada orang lain.

Semuanya bernilai RM 1367

Tapi disebabkan kita masih PKPP ada harga promosi

Mobirise
Mobirise


Designed bylogologo